Let's go INDIGO!

We duiken in de betekenis van de prachtige diep blauwe kleur INDIGO.
De Indigo Balanssteen resoneert met het derde-oog chakra!

Het derde oog chakra ligt iets boven en tussen de wenkbrauwen.

Hoe herken je een slecht functionerende derde-oog Chakra

 • Hoofdpijn/angst,
 • concentratieproblemen,
 • gebrek aan fantasie/depressie,
 • schizofrenie,
 • oog problemen/slecht gezichtsvermogen,
 • problemen met het geheugen,
 • geestelijke problemen,
 • koppigheid/mentale inflexibiliteit/rationalisme,
 • vergeetachtigheid/slecht geheugen,
 • Illusies/obsessies

Indigo staat voor bewustzijn en oplettendheid. Inzicht, intuïtie, wijsheid en visualisatie zijn belangrijke aspecten van deze Chakra. ‘Ik zie’ staat centraal. Het helpt je inzicht te krijgen in hoe jezelf in elkaar zit, hoe je precies functioneert en waarom dat zo is. Daarnaast geeft het Derde Oog ook inzicht in hoe de wereld functioneert. Het geeft begrip over hoe zaken functioneren en hoe je daar op een voor jou goede manier gebruik van kunt maken. Dit spirituele oog geeft je de mogelijkheid dingen te zien die anders voor je verborgen zouden blijven.

Hoe zit dat met die frequenties? Elke Balanssteen is door haar kleur gerelateerd aan een chakra. Chakra’s hebben ieders hun eigen frequentie. In de Balanssteen zitten de frequenties van alle chakra’s alleen de kleur heeft ook z’n eigen frequentie en daardoor werkt het krachtiger op de betreffende chakra.

Affiraties bij de Indigo Balanssteen:
“Ik zie jou” “Mijn derde oog is wijd open” “Mijn intuïtie is in volle flow”
“Ik visualiseer oneindige mogelijkheden”

Hoe je je derde oog Chakra zelf kunt stimuleren
Een geblokkeerde derde-oog chakra kan dus variëren van kleine ongemakken tot grote problemen. Alleen al het feit door hier bewust van te zijn kun je er iets aan gaan doen. De mooie diepe Indigo kleur kan je hierbij helpen. Dit kan in verschillende kleur -en lichttherapieën. Lichaamsgerichte therapieën maar ook door het dragen van de Indigo Balanssteen.

Wat merk je o.a. bij een goed werkende 3e oog chakra

Je verstand en je geest is helder.

Je concentratie is goed

Je staat open voor de metafysische wereld, de wereld die niet voor onze gewone ogen zichtbaar is maar daarom niet minder werkelijk is.

Je hebt een goed inbeeldingsvermogen

Je bent in staat tot juiste inzichten te komen.

Je kunt goed reflecteren op je eigen gedrag, veranderen waar dat nodig is.

Je stuurt jouw leven in de juiste richting.

Wat hoort er fysiek bij deze chakra
Bij het derde oog word het gezicht, de ogen, het zenuwstelsel en de hersenen aangesproken.
Ook de hypofyse is belangrijk bij dit Chakra. De hersenen en hypofyse reageren op jouw mate van bewustzijn van de wereld. De hypofyse zoekt het evenwicht in jou. Het zorgt ervoor dat mentaal en fysiek optimaal met elkaar in contact staat.

De hypofyse neemt op, maar geeft ook stoffen naar andere delen van het lichaam af. Je hebt als mens zelf in de hand of dit goede of slechte stoffen bevat. Daarom zijn deze bewuste keuzes zo belangrijk.

Neem en accepteer het leven zoals het is, maar maak daarin de voor jou bewuste keuzes. Durf te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Ieder mens zal ook fouten maken, maar door hier op een positieve manier mee om te gaan, zal je hier ook een beter bewustzijn door creëren.

Laat Indigo deze periode je kleur zijn. Neem het in je op en visualiseer het. En wil je niet zoveel doen maar hier wel aan werken dan biedt de balanssteen wellicht de uitkomst. Je hoeft hem alleen maar te dragen. Hij is prachtig om zichtbaar te dragen maar kan ook in je broekzak of onder je kleding.

Let’s Go INDIGO!

Ja ik wil graag:

 • de Indigo Balanssteen gaan dragen,
 • je derde oog chakra in balans brengen,
 • je electromagnetische veld in de natuurlijke banen brengen
 • meer stabiliteit en balans
 • ontspannen gevoel
 • aarden

Ervaringen van klanten
De ervaringen van onze klanten zijn o.a.:

 • "Ik voel me direct geaard"
 • "Ik voel meer innerlijke rust"
 • "Ik ben helderder in mijn hoofd"
 • "ik voel niet zo veel maar draag hem toch graag"
 • "Ik wil niet meer zonder"
 • "Als ik hem vergeet om te doen en ben al onderweg dan rij ik weer naar huis om hem op te halen"
 • "Mijn slaap is verbeterd"


Veel van onze Balanssteen klanten die last hebben van de negatieve effecten van zowel GSM als WiFi straling (hoofdpijn, duizeligheid, slechte concentratie, disbalans, slecht slapen, gevoel van onrust) vertellen ons dat deze klachten verminderen met het dragen van een Balanssteen of het plaatsen van een BalansCone in huis. Sommige klanten melden ons dat de klachten helemaal verdwijnen.

Doordat de straling niet zichtbaar is hebben veel mensen niet direct door dat de oorzaak van bepaalde klachten van deze stralingsbelasting kan komen.
Wij vinden het fijn dat we met de Balanssteen een bijdrage kunnen leveren aan het welbevinden van onze klanten.

Kleur keuze
Lastig om een kleur keuze te maken? Onthoud dan dat je nooit fout kunt kiezen. De basis in alle Balansstenen is gelijk. De kleur op zich heeft alleen een eigen frequentie. Die kun je gebruiken om de betreffende chakra in balans te brengen.

Intuïtief je kleur kiezen is ook altijd goed!

€55,00

Referenties

 • Angelique

  "Vorig jaar heb ik kennisgemaakt met Petra en haar lichttherapie. Ik kan niet goed uitleggen hoe het werkt en wat er precies gebeurt. Ik merkte wel dat ik me na iedere behandeling steeds beter ging voelen. Ik zat lekkerder in mijn vel, bekeek het leven anders, positiever en relaxter. Heerlijk ontspannen stap je van de behandeltafel af. Ik heb me een hele tijd na de therapie lekker gevoeld. Na verloop van tijd merk ik dat ik weer een paar behandelingen moet doen."

  "Ik ben heel tevreden over Petra en haar lichttherapie en kan het iedereen aanraden."

  Groetjes, Angelique

 • E.Versluis

  "Onlangs heb ik de Tweaklite uitgetest vanwege een liesblessure. Een dag later had ik een voetbalwedstrijd en ik heb de hele wedstrijd gespeeld, waarbij ik dat zeker niet had gedacht.
  Een aanrader dus, ik heb er gelijk een aangeschaft voor als ik weer een blessure krijg."

  "E.Versluis ( vv. Heerjansdam )"

 • T. van der Stok

  "Ik ben bij Petra behandeld met lichttherapie waardoor mijn mentale en fysiek blokkades verminderde zodat mijn genezingsproces werd bevorderd . Omdat ik een gevoelig tot pijnlijk litteken had heb ik ook een littekenbehandeling ondergaan met succes . Petra is als behandelaar betrokken en neemt de tijd voor de cliënt."

  T. van der Stok

 • J. Wooning

  De lichtkleurentherapie die ik bij Petra heb gevolgd was heel doeltreffend, ik sta positiever in het leven en ik kan veel makkelijker over mijn emoties praten. Het heeft mij meer inzicht gegeven in bepaalde situaties, en ik kan makkelijker beslissingen nemen. Ook heeft het positief gewerkt op mijn bedrijf, ik heb nog meer succes, en blijf toch ook mijn rust behouden. Het is zeker een aanrader om de therapie te volgen !

  J. Wooning